Политика на Конфиденциалност

Уважаеми Клиенти,

Добре Дошли в www.aromatno.com!

С достъпа си до нашата страница, Вие се съгласявате със Политиката за защита на личните данни. Тази политика може да бъде променяна с времето, като актуализациите ще се публикуват на посочената страница.

В случай, че Ви помолим да предоставите определена информация, чрез която да Ви идентифицираме, когато използвате
www.aromatno.com, ние гарантираме, че тя ще бъде използвана в съответствие с нашата Политика за конфиденциалност.

Гарантиране на конфиденциалността
www.aromatno.com уважава поверителността на своите клиенти и Ви гарантира, че вашата лична информация е на сигурно място при нас. Ние няма да предоставим Вашите данни на трети лица, освен ако не е предписано от закона.

Защита на личната информация
Съгласно изискванията на Закона за защита на данните, ние прилагаме стриктни мерки за сигурност при съхраняването на лична информация, за да се предотвратим неоторизиран достъп.
Потребителите се съгласяват, че
www.aromatno.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: име и фамилия, адрес за фактура и доставка, пощенски код, телефон за връзка и e-mail.

Данните, които ще получим при поръчката и регистрацията, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването. Вашият потребителският профил, заедно с прилежащите към него данни, може да бъде изтрит от системата на www.aromatno.com при желание от Ваша страна.

E-MAIL
Ние ще запази адреса на електронната поща, даден от вас само за да ви уведомим за изпращането на вашата поръчка. Понякога може да Ви информираме за специални оферти или промоции, с цел да се възползвате от тази информация. Ние няма да предоставим Вашите данни на трети лица.