Условия за обслужване

Уважаеми Клиенти,

Добре Дошли в www.aromatno.com!

Условия за обслужване, посочени по-долу се отнасят за www.aromatno.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.aromatno.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. В случай, че не сте съгласни моля не използвайте този уебсайт.

Уебсайта www.aromatno.com е собственост на:

Лавендер 1 ЕООД, дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: ул. Боруйград №60, вх.А, ет.1, ап.25.

ЕИК: 202737076 , ДДС №: BG202737076.

Нашите контакти са:

Лавендер 1 ЕООД

Адрес на управление:

6000 Стара Загора
Тел/ факс: +359 42 600190

Мобилен: +359 888 218 468
Email: lozen@lavender-bg.com

 

Търговски Офис:

9000 Варна
Тел/ факс: +359 52 608 893
Email: lozen@lavender-bg.com

Защита на личната информация
Съгласно изискванията на Закона за защита на данните, ние прилагаме стриктни мерки за сигурност при съхраняването на лична информация, за да се предотвратим неоторизиран достъп.
Потребителите се съгласяват, че
www.aromatno.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: име и фамилия, адрес за фактура и доставка, пощенски код, телефон за връзка и e-mail.

Данните, които ще получим при поръчката и регистрацията, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването. Вашият потребителският профил, заедно с прилежащите към него данни, може да бъде изтрит от системата на www.aromatno.com при желание от Ваша страна.
 

Поръчка

Вашата поръчка се счита за приета, когато е направена през системата за поръчка на www.aromatno.com. Като в процеса на обработка, Вие ще можете да проверите заявените продукти и да направите промени, ако желаете. Освен това ще получите потвърждение на поръчката на електронната поща, която сте посочили. Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, както и в почивните дни и на официални празници.

За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на www.aromatno.com (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

Цени

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са без стойността на доставката. За цените на доставка, моля отидете на Условия за доставка.

Плащане

Плащането се извършва при получаване на заявените продукти чрез наложен платеж.

Условия за доставка

Доставката се извършва на посоченият от Вас адрес.

Доставките на територията на градовете Стара Загора са безплатни.

За останалата част на страната доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди. Стойността на доставката е 5 лева.

 

Отказ от поръчка и връщане

Имате право да върнете поръчка в срок от 7 дни от получаването при запазен първоначален търговски вид на стоките. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото. За да направите заявка за връщане на продукт, моля, изпратете ни електронно съобщение на адрес lozen@lavender-bg.com, като в съобщението изявите желание за връщане на стоката, посочите датата на поръчка, и името на продукта, който желаете да върнете, Вашето име и данни за контакт (телефонен номер). Парите за закупения продукт ще бъдат върнати по банковата сметка на клиента в рамките на 30 дни след искането за връщане на продукта.

Разходите по връщане на поръчка са за Ваша сметка.

Адрес за връщане на продуктите:

Лавендер 1 ЕООД

ул. Боруйград №60, вх.А, ет.1, ап.25

Стара Загора 6000

 

Въпроси към нас и рекламации

Ако имате въпроси или притеснения, с използването на нашите продукти, моля свържете се с нас чрез електронна поща. Вашите коментари изпращайте на lozen@lavender-bg.com. Ние ще се опитаме да отговорим в рамките на 24 часа след получаване на вашата електронна поща.

Съдържание и авторски права

Всички материали и текстове, изображения, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер са авторски и са собственост www.aromatno.com. Те са защитени от закони и конвенции за авторски и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на www.aromatno.com или на неговите праводатели. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

 

Powered by OpenCart
aromatno.com © 2018