За Нас

Лавендер 1 е семейна фирма, която вече 15 години произвежда и търгува с високо качествени Лавандулово и Розово масло и Лавандулова и Розова вода. Продуктите ни са произведени от собствени насаждения Роза и Лавандула, отгледани с много любов и грижа в красивото подножие на Средна Гора – екологично чист район богат на минерални води. Наситения аромат, качеството и уникалността на нашите етерични масла и флорални води се дължи на специфичните екологични и географски условия - подходяща температура, висока влажност, песъчлива почва.


Растенията се внимателно подбрани, засадени върху специално късче земя от родна ни страна, обгрижвани без вредни торове и добавки, ръчно събрани в идеалния момент. Маслата и флоралните води са внимателно и умело произведени чрез парна дестилация, без химически добавки. Хората, ползващи етерични масла, веднага ще разпознаят великолепното качество.


Ние прилагаме и същата страст при опаковането. Всеки продукт е ръчно опакован и е истинско удоволствие да го притежавате.

 

Тъй като Лавендер 1 държи на високото качество ние сме вносители на две от водещите Великобритански фирми, произвеждащи продукти за ароматерапия- Purple Flame и ОРЛИ масажни свещи.

Пърпъл Флейм е производител на продукти за ароматерапия и етерични масла в световен мащаб и е една от дългогодишните ароматерапевтични компании в Обединеното кралство, с изключителна репутация в индустрията. Те снабдяват квалифицирани ароматерапевти, болници, колежи, салони и ентусиасти с 100% чисти, висококачествени етерични масла, абсолю и органични масла от 1980 г. Лилавият пламък, използван в името и логото е символ на свещен огън и лечебна енергия. Той е символ на милост, състрадание, свобода, прошка и преобразуването на несъвършена енергия в съвършенство.

Орли е водещ производител на масажни свещи във Великобритания и първата Великобританска компания, която въвежда новата масажна свещ за коса с Мароканско Арганово масло. ОРЛИ масажни свещи и свещи за коса се използват в множество престижни хотели, Спа центрове, салони за красота, фризьорски салони, както и от независимите холистични и масажни терапевти във Великобритания и по света.

 

Ние се гордеем с високите стандарти в грижата за клиента и предлагаме персонална, бърза и учтива доставка и обслужване. Закупуването на наш продукт е само началото на Вашето ароматно приключение. Вие ще можете да получите отговор на всички въпроси свързани с употребата на маслата и водите, ще можете да споделите вашите открития и да прочетете мнения на други любители на ароматерапията на нашата Фейсбук страница.

Powered by OpenCart
aromatno.com © 2018